Zingen bij Dékoor

Kennismaken

Om te weten te komen of je persoonlijk én muzikaal op je plek bent bij Dékoor, kun je drie repetities vrijblijvend met ons meezingen. Daarna neemt de dirigent een stemtest af. De dirigent, onder eindverantwoordelijkheid van het bestuur, beslist dan of je Dékoor kunt komen versterken. De dirigent kan van je vragen om zangles te nemen als hij dat nodig acht.

Via onze contactpagina kan je je melden als geïnteresseerde. Wij nemen dan contact met je op.

Waar en wanneer?

We repeteren iedere woensdagavond van 19.45 – 22.00 uur in KoffieDok, Scheepvaartstraat 6b, 7411MB Deventer. Eén of twee keer per jaar hebben we een extra repetitiemiddag, dan werken we bijvoorbeeld langer aan het instuderen van een uitdagend stuk. In de zomervakantie lassen we een zomerstop in van zes tot acht weken, afhankelijk van de concertagenda. In overige schoolvakanties repeteren we in principe door.

Wat verwachten we van je?

Allereerst dat je aanwezig bent en je inzet tijdens de repetities, maar dat is eigenlijk vanzelfsprekend. Muzikale basiskennis is gewenst, dat wil zeggen dat je je eigen partij van blad moet kunnen instuderen; a prima vista van blad zingen is niet nodig. Koorervaring is een pré. Verder verwachten we, dat je bereid en in staat bent thuis je eigen partij in te studeren, omdat dat de voortgang tijdens de repetities duidelijk ten goede komt. Je kunt daarbij vaak gebruik maken van oefenbestanden.

Contributie

Het lidmaatschap van Dékoor kost € 75,00 per kwartaal (of €65,00 voor minder draagkrachtigen). Incidenteel wordt een kleine extra ledenbijdrage gevraagd, bijvoorbeeld voor een extra repetitiemiddag op een andere locatie. Als er aan de muziek kosten verbonden zijn, betaalt ieder zijn/haar eigen bladmuziek.